Reopening Coming soon !

Sjalotteke

Actuellement ouvert

Restaurant français | Sjalotteke | Vilvoorde

Si vous désirez manger un repas français et êtes en quête d’un restaurant où passer la soirée, vous êtes les bienvenus chez nous. Savourez également nos plats méditerranéens et belges. Soyez à l’aise en tout temps dans nos salles climatisées.

Restaurant idéal avec wifi

Choisissez parmi les recettes innombrables françaises et variées et laissez-vous conquérir. Essayez nos spécialités et nos boissons. Nous sommes réputés pour nos excellentes spécialités gourmandes et pour nos excellents plats du terroir. Nous avons aussi de quoi séduire les amateurs de sucreries. Nos desserts divins sont également bons comme dessert. Passez nous voir pour un déjeuner ou un dîner. Nous vous offrons l’Internet sans frais. Vous restez ainsi connecté, pendant votre déplacement.

Une alimentation personnalisée

Nous proposons également des mets végétariens à la carte afin de vous assurer une diversité de goûts. Nos nombreux plats sans gluten ou sans lactose vous permettent de prendre soin de votre santé tout en profitant de nos gourmandises. Nous vous montrerons à quel point il est facile de passer à une alimentation saine avec un choix d’aliments gourmands.

Laissez-nous vous surprendre pour votre événement privé

Notre restaurant est facilement accessible aux personnes à mobilité réduite. Réservez simplement une table. Nous serions heureux de vous accueillir dans notre restaurant design. Remplissez simplement notre formulaire de réservation en ligne. Veuillez nous contacter directement par tél. au +3222531651. Chez nous, vous pouvez payer soit en espèces soit par carte VISA, carte de débit, virement bancaire, paiement sans contact, AMEX, carte Maestro ou MasterCard. Vous pouvez fêter de merveilleuses réceptions dans nos locaux. Nous nous ferions un plaisir de vous assister lors de vos événements privés.

Accès

Afficher la carte

Votre adresse IP sera envoyée à Google Maps.

Ferdinand Campionlei 10, 1800 Vilvoorde, Belgique

Faites votre Réservation

+3222531651

Options de paiement disponibles

Événements

Try-out dining

Maart 2020

In de aanloop van onze opening van het restaurant bied ik aan een select publiek alreeds een sneak peak van ons nieuw concept.

Zo kunnen we in samenwerking met onze nieuwe & oude partners ons levenswerk terug aanvatten en hier en daar nog wat peper en zout toevoegen.


Tot later !

Hendrik & Freya van het Sjalotteke.

À propos de nous

Kleinste restaurant sluit

Kleinste restaurant sluit

HENDRIK EN FREYA BAATTEN ’T SJALOTTEKE DERTIEN JAAR UIT

1 December 2016


De deuren van ’t Sjalotteke blijven na dertien jaar voorgoed gesloten. Vilvoorde verliest zo zijn kleinste restaurant, met amper een vijftal tafels. “We hebben dit al die jaren met hart en ziel gedaan, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, zeggen uitbaters Hendrik Vandestapele (38) en Freya Laus (33).

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende. Maar de deuren werden zopas vrij bruusk gesloten. “We waren hier uiteraard al lang over aan het nadenken”, vertelt Freya. “Maar eens de knoop doorgehakt was, hebben we inderdaad vrijwel meteen gesloten. Ik zou het emotioneel niet aangekund hebben om dit drie maanden op voorhand aan te kondigen, en dan steeds maar afscheid te moeten nemen van de klanten. We zijn nu voor iedereen gestopt met de glimlach.”

Al stonden die klanten nu ook niet plots voor een gesloten zaak. “We hebben ze allemaal telefonisch op de hoogte gebracht”, valt Hendrik in. “Het waren immers vrienden geworden. We willen hen bedanken voor al die mooie jaren en hun positieve reacties. We konden stoppen op een hoogtepunt en daar zijn we blij om. De klanten vinden het wel spijtig dat ze niet meer in ’t Sjalotteke kunnen aanschuiven en wij gaan hen uiteraard allemaal wel missen...”


Hendrik en Freya benadrukken dat hun beslissing niets te maken heeft met de invoering van de witte kassa of andere typische beslommeringen voor horeca-uitbaters. “We hebben dit met hart en ziel gedaan, maar je moet jezelf altijd een beetje wegcijferen. Pas op, er waren ook heel wat redenen om nog voort te gaan. Maar anderzijds zijn we ook klaar voor een nieuw hoofdstuk, een waarin we onszelf op de eerste plaats kunnen zetten.”

Ooit opnieuw beginnen?

Wat dat nieuwe hoofdstuk dan wel zal zijn, daar willen Hendrik en Freya niet over uitweiden. “We gaan een beetje herbronnen en meer tijd maken voor vrienden en familie.” Al houden ze wel een slag om de arm wat ’t Sjalotteke betreft. “Het pand is van ons en we blijven hier zelf wonen. We verbranden geen bruggen. Als het ooit terug kriebelt, kunnen we gewoon opnieuw beginnen.”

Nos services

Informations pratiques

Twitter_Logo_Blue