Reopening Coming soon !

Sjalotteke

Sada je otvoreno

Francuski restoran | Sjalotteke | Vilvoorde

Htjeli biste jesti francuska jela, a još uvijek ste u potrazi za prikladnim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Kod nas možete probati i obroke mediteranske i belgijske kuhinje. Naše dobro klimatizirane unutarnje prostorije vaš će boravak zasigurno učiniti ugodnim.

Restoran na dobrom mjestu sa svestranim jelovnikom

Naša francuska kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Razmazite se našim slasnim jelima i raznovrsnim izborom hladnih i toplih pića. Naš izbor vrhunskih delikatesa i ukusnih lokalnih proizvoda ima nešto za svaki ukus. Kao desert ili između obroka oduševe će vas naši božanstveni deserti. Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Imamo besplatni WiFi za bezbrižno surfanje na internetu.

Posebna prehrana

Naša vegetarijanska jela posebno su omiljeni jer se pripremaju s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Brojna jela omogućavaju vam da vodite računa o svom zdravlju čak i kada uživate u hrani iz restorana. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Dozvolite da vam pomognemo oko vašēg proslava

Kod nas je prilaz bez prepreka zagarantiran. Rado ćemo prihvatiti vašu rezervaciju. Očekuje vas bajkoviti boravak s odličnom atmosferom u našem restoranu. Kod nas možete sasvim jednostavno rezervirati stol koristeći online rezervaciju. Naravno, možete nas nazvati i na broj +3222531651. Kod nas je moguće platiti American Express karticom, Maestro karticom, Mastercard karticom, VISA karticom, debitnom karticom, beskontaktnim plaćanjem, plaćanje virmanom ili na klasičan način gotovinom. Ni privatni eventi nisu nikakav problem – slobodno se javite.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Ferdinand Campionlei 10, 1800 Vilvoorde, Belgija

Napravite svoju rezervaciju

+3222531651

Dostupne mogućnosti plaćanja

Događaji

Try-out dining

Maart 2020

In de aanloop van onze opening van het restaurant bied ik aan een select publiek alreeds een sneak peak van ons nieuw concept.

Zo kunnen we in samenwerking met onze nieuwe & oude partners ons levenswerk terug aanvatten en hier en daar nog wat peper en zout toevoegen.


Tot later !

Hendrik & Freya van het Sjalotteke.

O nama

Kleinste restaurant sluit

Kleinste restaurant sluit

HENDRIK EN FREYA BAATTEN ’T SJALOTTEKE DERTIEN JAAR UIT

1 December 2016


De deuren van ’t Sjalotteke blijven na dertien jaar voorgoed gesloten. Vilvoorde verliest zo zijn kleinste restaurant, met amper een vijftal tafels. “We hebben dit al die jaren met hart en ziel gedaan, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, zeggen uitbaters Hendrik Vandestapele (38) en Freya Laus (33).

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende. Maar de deuren werden zopas vrij bruusk gesloten. “We waren hier uiteraard al lang over aan het nadenken”, vertelt Freya. “Maar eens de knoop doorgehakt was, hebben we inderdaad vrijwel meteen gesloten. Ik zou het emotioneel niet aangekund hebben om dit drie maanden op voorhand aan te kondigen, en dan steeds maar afscheid te moeten nemen van de klanten. We zijn nu voor iedereen gestopt met de glimlach.”

Al stonden die klanten nu ook niet plots voor een gesloten zaak. “We hebben ze allemaal telefonisch op de hoogte gebracht”, valt Hendrik in. “Het waren immers vrienden geworden. We willen hen bedanken voor al die mooie jaren en hun positieve reacties. We konden stoppen op een hoogtepunt en daar zijn we blij om. De klanten vinden het wel spijtig dat ze niet meer in ’t Sjalotteke kunnen aanschuiven en wij gaan hen uiteraard allemaal wel missen...”


Hendrik en Freya benadrukken dat hun beslissing niets te maken heeft met de invoering van de witte kassa of andere typische beslommeringen voor horeca-uitbaters. “We hebben dit met hart en ziel gedaan, maar je moet jezelf altijd een beetje wegcijferen. Pas op, er waren ook heel wat redenen om nog voort te gaan. Maar anderzijds zijn we ook klaar voor een nieuw hoofdstuk, een waarin we onszelf op de eerste plaats kunnen zetten.”

Ooit opnieuw beginnen?

Wat dat nieuwe hoofdstuk dan wel zal zijn, daar willen Hendrik en Freya niet over uitweiden. “We gaan een beetje herbronnen en meer tijd maken voor vrienden en familie.” Al houden ze wel een slag om de arm wat ’t Sjalotteke betreft. “Het pand is van ons en we blijven hier zelf wonen. We verbranden geen bruggen. Als het ooit terug kriebelt, kunnen we gewoon opnieuw beginnen.”

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Twitter_Logo_Blue