Reopening Coming soon !

Sjalotteke

開店中

レストラン | Sjalotteke | Vilvoorde

作りたてのおいしい本格派地中海、ベルギー、 フランス 料理をムード満点の当店でお楽しみください。 レストラン Sjalottekeにようこそ!当店では、当店絶品を食べていただくことで、お客様の思い出づくりのお手伝いにスタッフ一同精一杯努力しています。 非常に快適:室内は空調が効いているので、天気を気にせず室内でくつろいでいただけます。

本格派 レストラン WiFiあり

当店では本格的で伝統豊かな フランス、地中海 と ベルギー 料理を食べていただけます。 至高のデリカテッセン と 素晴らしい地元料理をお楽しみください。 甘党に大人気!心酔の美味のデザートはデザートとしても 美味しく召し上がっていただけます。 美味しいランチを または 夕食を当店でお楽しみでどうぞ。 無料WiFiあり。インターネットに直結。

ダイエットやアレルギー

厨房では ベジタリアンな調理法に注意しておりますが、それでも豊かなバリエーションをご提供しております。 グルテンフリーの食品を重視される方も、当店でぴったりのものがみつかるでしょう。 ヘルシーなお食事がどんなにシンプルでおいしいか、多様なレパートリーをぜひお客様の目でお確かめください。

個人宴会の準備をお任せください。

バリアフリーのアクセスを保証いたします。 ご予約は当店にご相談ください。 当店のネット予約ではマウスクリックひとつでテーブルを予約していただけます。 電話番号 +3222531651にお電話いただいても ご予約いただけます。 お支払いは 現金またはデビットカード、非接触決済、American Express、MASTERCARD、振込み と VISAカード お願いいたします。 当店は華やかなお祝い事にふさわしい パーティー会場としてもご利用いただけます。準備のお手伝いをいたします。

所在地

Show Map

IPアドレスがGoogleマップに送信されます。

Ferdinand Campionlei 10, 1800 Vilvoorde, ベルギー

予約 する

+3222531651

利用可能な 支払いオプション

Events

Try-out dining

Maart 2020

In de aanloop van onze opening van het restaurant bied ik aan een select publiek alreeds een sneak peak van ons nieuw concept.

Zo kunnen we in samenwerking met onze nieuwe & oude partners ons levenswerk terug aanvatten en hier en daar nog wat peper en zout toevoegen.


Tot later !

Hendrik & Freya van het Sjalotteke.

会社概要

Kleinste restaurant sluit

Kleinste restaurant sluit

HENDRIK EN FREYA BAATTEN ’T SJALOTTEKE DERTIEN JAAR UIT

1 December 2016


De deuren van ’t Sjalotteke blijven na dertien jaar voorgoed gesloten. Vilvoorde verliest zo zijn kleinste restaurant, met amper een vijftal tafels. “We hebben dit al die jaren met hart en ziel gedaan, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, zeggen uitbaters Hendrik Vandestapele (38) en Freya Laus (33).

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende. Maar de deuren werden zopas vrij bruusk gesloten. “We waren hier uiteraard al lang over aan het nadenken”, vertelt Freya. “Maar eens de knoop doorgehakt was, hebben we inderdaad vrijwel meteen gesloten. Ik zou het emotioneel niet aangekund hebben om dit drie maanden op voorhand aan te kondigen, en dan steeds maar afscheid te moeten nemen van de klanten. We zijn nu voor iedereen gestopt met de glimlach.”

Al stonden die klanten nu ook niet plots voor een gesloten zaak. “We hebben ze allemaal telefonisch op de hoogte gebracht”, valt Hendrik in. “Het waren immers vrienden geworden. We willen hen bedanken voor al die mooie jaren en hun positieve reacties. We konden stoppen op een hoogtepunt en daar zijn we blij om. De klanten vinden het wel spijtig dat ze niet meer in ’t Sjalotteke kunnen aanschuiven en wij gaan hen uiteraard allemaal wel missen...”


Hendrik en Freya benadrukken dat hun beslissing niets te maken heeft met de invoering van de witte kassa of andere typische beslommeringen voor horeca-uitbaters. “We hebben dit met hart en ziel gedaan, maar je moet jezelf altijd een beetje wegcijferen. Pas op, er waren ook heel wat redenen om nog voort te gaan. Maar anderzijds zijn we ook klaar voor een nieuw hoofdstuk, een waarin we onszelf op de eerste plaats kunnen zetten.”

Ooit opnieuw beginnen?

Wat dat nieuwe hoofdstuk dan wel zal zijn, daar willen Hendrik en Freya niet over uitweiden. “We gaan een beetje herbronnen en meer tijd maken voor vrienden en familie.” Al houden ze wel een slag om de arm wat ’t Sjalotteke betreft. “Het pand is van ons en we blijven hier zelf wonen. We verbranden geen bruggen. Als het ooit terug kriebelt, kunnen we gewoon opnieuw beginnen.”

店の サービス

すべて 一目で

Twitter_Logo_Blue