Reopening Coming soon !

Sjalotteke

Otvorené

Francúzska reštaurácia | Sjalotteke | Vilvoorde

Máte chuť na francúzske jedlo, no neviete kde si ho dať? Radi vám pripravíme dokonca aj špeciality z belgickej a stredomorskej kuchyne. V našich klimatizovaných priestoroch je vždy príjemne, aj keď je vonku teplo.

Pravá francúzska reštaurácia pre labužníkov

Ponúkame jedinečný gastronomický zážitok z našich francúzskych špecialít. Ponúkame množstvo osviežujúcich nápojov, ktoré sa dokonale hodia k vášmu vybranému jedlu. Ochutnajte naše rôzne regionálne výrobky, špeciálne miestne výrobky, vynikajúce špeciality a šalátový bar pripravené kvalitne a s citom pre dobré jedlo. Dali by ste si vynikajúci dezert alebo nejakú dobrotu? Naše božské dezerty sú to pravé. U nás zažijete dokonalý zážitok s vynikajúcim obedom alebo večerou. U nás je wi-fi zdarma, aby ste mohli byť na internete a robiť, čo máte radi, alebo ukázať naše jedlá celému svetu.

Alergie a upravená strava

U nás si môžete vychutnať aj vynikajúce s vegetariánske jedlá. Stačí vyskúšať. Bezlaktózová a bezlepková diéta? Nič sa nedeje, u nás máme aj jedlá bez lepku. Presvedčte sa, že nám na vašom zdraví záleží a jedlo môže byť chutné, aj keď máte upravený jedálniček.

Organizujeme aj akcie

Našou prioritou je obslúžiť všetkých zákazníkov, a preto máme aj bezbariérový prístup. Objednajte si stôl, aby ste si mohli v pokoji užiť posedenie u nás. Využite náš jednoduchý online rezervačný systém a rezervujte si stôl tak jednoducho, ako sa len dá. Spojte sa s nami aj priamo telefonicky na +3222531651. Môžete si vybrať, či chcete platiť kartou Visa, kartou Maestro, bankovým prevodom, kartou American Express, kartou MasterCard, debetnou kartou a bezkontaktnou platbou alebo v hotovosti. Ak potrebujete usporiadať akciu a neviete nájsť to ideálne miesto, u nás ste správne. Kontaktujte nás a radi vám povieme viac.

Lokalita

Zobraziť mapu

Vaša adresa IP sa odošle službe Mapy Google.

Ferdinand Campionlei 10, 1800 Vilvoorde, Belgicko

Vykonajte rezerváciu

+3222531651

Dostupné možnosti platby

Udalosti

Try-out dining

Maart 2020

In de aanloop van onze opening van het restaurant bied ik aan een select publiek alreeds een sneak peak van ons nieuw concept.

Zo kunnen we in samenwerking met onze nieuwe & oude partners ons levenswerk terug aanvatten en hier en daar nog wat peper en zout toevoegen.


Tot later !

Hendrik & Freya van het Sjalotteke.

O nás

Kleinste restaurant sluit

Kleinste restaurant sluit

HENDRIK EN FREYA BAATTEN ’T SJALOTTEKE DERTIEN JAAR UIT

1 December 2016


De deuren van ’t Sjalotteke blijven na dertien jaar voorgoed gesloten. Vilvoorde verliest zo zijn kleinste restaurant, met amper een vijftal tafels. “We hebben dit al die jaren met hart en ziel gedaan, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, zeggen uitbaters Hendrik Vandestapele (38) en Freya Laus (33).

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende. Maar de deuren werden zopas vrij bruusk gesloten. “We waren hier uiteraard al lang over aan het nadenken”, vertelt Freya. “Maar eens de knoop doorgehakt was, hebben we inderdaad vrijwel meteen gesloten. Ik zou het emotioneel niet aangekund hebben om dit drie maanden op voorhand aan te kondigen, en dan steeds maar afscheid te moeten nemen van de klanten. We zijn nu voor iedereen gestopt met de glimlach.”

Al stonden die klanten nu ook niet plots voor een gesloten zaak. “We hebben ze allemaal telefonisch op de hoogte gebracht”, valt Hendrik in. “Het waren immers vrienden geworden. We willen hen bedanken voor al die mooie jaren en hun positieve reacties. We konden stoppen op een hoogtepunt en daar zijn we blij om. De klanten vinden het wel spijtig dat ze niet meer in ’t Sjalotteke kunnen aanschuiven en wij gaan hen uiteraard allemaal wel missen...”


Hendrik en Freya benadrukken dat hun beslissing niets te maken heeft met de invoering van de witte kassa of andere typische beslommeringen voor horeca-uitbaters. “We hebben dit met hart en ziel gedaan, maar je moet jezelf altijd een beetje wegcijferen. Pas op, er waren ook heel wat redenen om nog voort te gaan. Maar anderzijds zijn we ook klaar voor een nieuw hoofdstuk, een waarin we onszelf op de eerste plaats kunnen zetten.”

Ooit opnieuw beginnen?

Wat dat nieuwe hoofdstuk dan wel zal zijn, daar willen Hendrik en Freya niet over uitweiden. “We gaan een beetje herbronnen en meer tijd maken voor vrienden en familie.” Al houden ze wel een slag om de arm wat ’t Sjalotteke betreft. “Het pand is van ons en we blijven hier zelf wonen. We verbranden geen bruggen. Als het ooit terug kriebelt, kunnen we gewoon opnieuw beginnen.”

Naše služby

Všetko na jednom mieste

Twitter_Logo_Blue