Reopening Coming soon !

Sjalotteke

营业中

饭店 | Sjalotteke | Vilvoorde

温暖惬意的氛围,口味齐全法国菜、比利时菜、 地中海菜,我们餐馆绝对是您的不二选择! Sjalotteke饭店欢迎您!祝您在这儿度过一段美妙的用餐时光! 炎炎夏日,进来消消暑,稍作休息吧!

地理位置优越的 饭店 品种齐全,选择多样

本店的法国菜、 比利时菜,均以传统手法烹制,口味绝对地道! 精美食品 和 本地特产一定让您大快朵颐。 无论是还是作为饭后甜点 甜点都包您满意! 一份口味绝佳的午餐 或 是晚餐,由我们为您精心烹制。 本店免费WiFi,解决您的流量困扰!

食物耐受不良或特殊餐食

本店独家配方的蛋奶素餐餐点保证让您眼前一亮。 美味又健康的无乳糖餐食、 无麸质餐食,我们为您用心准备。 我们关注食物的味道,更在意您的健康,因此只给您健康的美味!

各种私人庆典策划承办,我们值得您信赖!

本店设有特殊通道,让客人更方便。 本店环境幽美,布置清新有格调,备受青睐。感兴趣的话,不要忘了订位哟! 轻轻一点,在线订位就是这么方便。 拨打电话 +3222531651也一样可以订位。 现金、amex卡、万事达卡、借记卡、免触式银行卡 和 Visa卡种支付方式,随您选择。 举办宴会庆典,我们绝对是您最专业的伙伴!

位置

Show Map

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Ferdinand Campionlei 10, 1800 Vilvoorde, 比利时

进行 预订

+3222531651

可用 支付方式

Events

Try-out dining

Maart 2020

In de aanloop van onze opening van het restaurant bied ik aan een select publiek alreeds een sneak peak van ons nieuw concept.

Zo kunnen we in samenwerking met onze nieuwe & oude partners ons levenswerk terug aanvatten en hier en daar nog wat peper en zout toevoegen.


Tot later !

Hendrik & Freya van het Sjalotteke.

关于我们

Kleinste restaurant sluit

Kleinste restaurant sluit

HENDRIK EN FREYA BAATTEN ’T SJALOTTEKE DERTIEN JAAR UIT

1 December 2016


De deuren van ’t Sjalotteke blijven na dertien jaar voorgoed gesloten. Vilvoorde verliest zo zijn kleinste restaurant, met amper een vijftal tafels. “We hebben dit al die jaren met hart en ziel gedaan, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, zeggen uitbaters Hendrik Vandestapele (38) en Freya Laus (33).

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende. Maar de deuren werden zopas vrij bruusk gesloten. “We waren hier uiteraard al lang over aan het nadenken”, vertelt Freya. “Maar eens de knoop doorgehakt was, hebben we inderdaad vrijwel meteen gesloten. Ik zou het emotioneel niet aangekund hebben om dit drie maanden op voorhand aan te kondigen, en dan steeds maar afscheid te moeten nemen van de klanten. We zijn nu voor iedereen gestopt met de glimlach.”

Al stonden die klanten nu ook niet plots voor een gesloten zaak. “We hebben ze allemaal telefonisch op de hoogte gebracht”, valt Hendrik in. “Het waren immers vrienden geworden. We willen hen bedanken voor al die mooie jaren en hun positieve reacties. We konden stoppen op een hoogtepunt en daar zijn we blij om. De klanten vinden het wel spijtig dat ze niet meer in ’t Sjalotteke kunnen aanschuiven en wij gaan hen uiteraard allemaal wel missen...”


Hendrik en Freya benadrukken dat hun beslissing niets te maken heeft met de invoering van de witte kassa of andere typische beslommeringen voor horeca-uitbaters. “We hebben dit met hart en ziel gedaan, maar je moet jezelf altijd een beetje wegcijferen. Pas op, er waren ook heel wat redenen om nog voort te gaan. Maar anderzijds zijn we ook klaar voor een nieuw hoofdstuk, een waarin we onszelf op de eerste plaats kunnen zetten.”

Ooit opnieuw beginnen?

Wat dat nieuwe hoofdstuk dan wel zal zijn, daar willen Hendrik en Freya niet over uitweiden. “We gaan een beetje herbronnen en meer tijd maken voor vrienden en familie.” Al houden ze wel een slag om de arm wat ’t Sjalotteke betreft. “Het pand is van ons en we blijven hier zelf wonen. We verbranden geen bruggen. Als het ooit terug kriebelt, kunnen we gewoon opnieuw beginnen.”

我们的 服务

一览 无遗

Twitter_Logo_Blue