Reopening Coming soon !

Sjalotteke

Aperto ora

Ristorante francese | Sjalotteke | Vilvoorde

Gli appassionati della cucina francese saranno entusiasti del nostro ristorante. Da noi potete assaggiare anche le tipiche creazioni della cucina mediterranea e belga. Abbiamo un condizionatore, quindi starete bene con qualsiasi clima.

Favoloso ristorante con ampio menù

La nostra variegata cucina tradizionale e francese vi offre tante ricette fresche e gustose. La nostra meravigliosa cucina vi coccola con un’ampia offerta di ricette gustose e di bevande. Le nostre specialità gastronomiche eccellenti e le nostre fantastiche ricette locali offrono una gran varietà di prelibatezze anche per gli ospiti più esigenti. In tanti ci vengono a trovare di pomeriggio per i nostri dessert da sogno. Buonissimi anche come dessert! Venite da noi per un pranzo o per una cena! Utilizzate il nostro Wi-Fi gratis per condividere le vostre foto.

Dieta e allergie

Cerchiamo di offrirvi un’ampia scelta di ricette variegata e interessante con i nostri piatti vegetariani. Chi punta sull’alimentazione senza lattosio troverà da noi sicuramente quello che cerca. Sarete sorpresi dal gran numero di possibilità di viziarsi a tavola senza rinunciare alla salute.

Fatevi aiutare per il vostro evento privato

Il nostro ristorante ha un accesso privo di barriere architettoniche. Accettiamo volentieri le vostre prenotazioni. Preparatevi a un favoloso soggiorno con un’atmosfera unica nel nostro ristorante. Potete riservare facilmente un tavolo al nostro ristorante con la prenotazione online. Oppure, basta una chiamata al numero +3222531651. Da noi potete pagare in contanti o con Maestro, con pagamento contactless, con bonifico bancario, con American Express, con carta di debito, con VISA e con Mastercard. Se volete, nel nostro ristorante è possibile anche festeggiare il vostro evento privato.

Posizione

Mostra mappa

Il tuo indirizzo IP sarà inviato a Google Maps.

Ferdinand Campionlei 10, 1800 Vilvoorde, Belgio

Fai la tua prenotazione

+3222531651

Metodi di pagamento

Eventi

Try-out dining

Maart 2020

In de aanloop van onze opening van het restaurant bied ik aan een select publiek alreeds een sneak peak van ons nieuw concept.

Zo kunnen we in samenwerking met onze nieuwe & oude partners ons levenswerk terug aanvatten en hier en daar nog wat peper en zout toevoegen.


Tot later !

Hendrik & Freya van het Sjalotteke.

Chi Siamo

Kleinste restaurant sluit

Kleinste restaurant sluit

HENDRIK EN FREYA BAATTEN ’T SJALOTTEKE DERTIEN JAAR UIT

1 December 2016


De deuren van ’t Sjalotteke blijven na dertien jaar voorgoed gesloten. Vilvoorde verliest zo zijn kleinste restaurant, met amper een vijftal tafels. “We hebben dit al die jaren met hart en ziel gedaan, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”, zeggen uitbaters Hendrik Vandestapele (38) en Freya Laus (33).

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende. Maar de deuren werden zopas vrij bruusk gesloten. “We waren hier uiteraard al lang over aan het nadenken”, vertelt Freya. “Maar eens de knoop doorgehakt was, hebben we inderdaad vrijwel meteen gesloten. Ik zou het emotioneel niet aangekund hebben om dit drie maanden op voorhand aan te kondigen, en dan steeds maar afscheid te moeten nemen van de klanten. We zijn nu voor iedereen gestopt met de glimlach.”

Al stonden die klanten nu ook niet plots voor een gesloten zaak. “We hebben ze allemaal telefonisch op de hoogte gebracht”, valt Hendrik in. “Het waren immers vrienden geworden. We willen hen bedanken voor al die mooie jaren en hun positieve reacties. We konden stoppen op een hoogtepunt en daar zijn we blij om. De klanten vinden het wel spijtig dat ze niet meer in ’t Sjalotteke kunnen aanschuiven en wij gaan hen uiteraard allemaal wel missen...”


Hendrik en Freya benadrukken dat hun beslissing niets te maken heeft met de invoering van de witte kassa of andere typische beslommeringen voor horeca-uitbaters. “We hebben dit met hart en ziel gedaan, maar je moet jezelf altijd een beetje wegcijferen. Pas op, er waren ook heel wat redenen om nog voort te gaan. Maar anderzijds zijn we ook klaar voor een nieuw hoofdstuk, een waarin we onszelf op de eerste plaats kunnen zetten.”

Ooit opnieuw beginnen?

Wat dat nieuwe hoofdstuk dan wel zal zijn, daar willen Hendrik en Freya niet over uitweiden. “We gaan een beetje herbronnen en meer tijd maken voor vrienden en familie.” Al houden ze wel een slag om de arm wat ’t Sjalotteke betreft. “Het pand is van ons en we blijven hier zelf wonen. We verbranden geen bruggen. Als het ooit terug kriebelt, kunnen we gewoon opnieuw beginnen.”

I nostri servizi

Contatti in breve

Twitter_Logo_Blue