Sjalotteke

Reopening ! Coming soon 2022-23
Ons menu
Een reservering maken

Leer ons kennen

De geplande heropening is door de voorbije coronaperiode en huidige toestand in het culinair landschap voor onbepaalde tijd uitgesteld. 

Kleinste restaurant van Vilvoorde

Zestal tafeltjes, open keuken, intiem en gezellig, dit is het Sjalotteke. Een plek met een hoog huiskamergehalte en de het kleinste etablissement in Vilvoorde. In een casual sfeer ontvangen wij u graag. Onze gerechten traditioneel, dan weer inventief met een voorliefde voor al het goeds uit de zee, maar ook de lekkere lokale produkten en een trendy gerecht staat al snel op het menu. Geen vaste kaart, de suggesties neergeschreven op een bord varieren volgens seizoen en aanbod van de dag. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze gluten- lactosevrije of vegetarische gerechten evenwel genieten. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten BijzWij organiseren uw festiviteit!

Wij hebben alles in huis om uw zakelijk event, familiefeest of banket te organiseren tot 22 personen in de juiste sfeer en bijhorende menu's

Over ons

Vilvoorde verliest twee populaire horecazaken in mum van tijd

.............


Voor 't Sjalotteke, met zijn vijf tafels het kleinste restaurant in de Zennestad, liggen de kaarten anders.

Het sympathieke restaurantje aan de Campionlei bestaat al 25 jaar en werd sinds dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Het koppel kende een prachtige periode in het restaurant, maar acht de tijd nu rijp om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Briefje

Via een eenvoudig briefje aan de deur van hun zaak laten Hendrik en Freya hun vaste klanten nog weten dat zij ‘alle gezellige avonden zullen blijven koesteren. Wij denken met veel plezier en dankbaarheid terug aan al deze mooie momenten.’

Of de zaak ooit heropent? Die deur laten de zaakvoerders nog op een kier.

Find Out More
Kleinste restaurant sluit

Over ons

Kleinste restaurant sluit

Het sympathieke huiskamerrestaurant op de Campionlei bestaat al vijfentwintig jaar, en werd de laatste dertien jaar gerund door Hendrik en Freya. Hij achter het fornuis van de Frans-Belgische keuken, zij in de zaal, waar ze de klanten tot in de puntjes bediende.

Find Out More

Onze diensten

Catering
Airconditioning
Privé-evenementen
Gratis Wifi

Betalingsopties

AMEX
Contant
Contactloos betalen
Mastercard
VISA
Betaalkaart
Maestro

Openingstijden

We zijn gesloten

Keuken is geopend 

Twitter_Logo_Blue